FUZE KITCHEN APELDOORN

FUZE KITCHEN APELDOORN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 451 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FUZE Kitchen Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 10:55 Op tijd en het eten smaakte verrukkelijk!
11 mei 2022 om 10:45 Eten was prima, bezorging was sneller dan aangegeven.
8 mei 2022 om 21:26 Voor het eerst hier besteld. Bestelling kwam eerder dan verwacht wat wij wel fijn vonden. Het eten was heerlijk warm. De kwaliteit en smaken vonden wij ook heerlijk. Wij bestellen hier beslist nog eens.
8 mei 2022 om 20:26 Fantastisch!
7 mei 2022 om 19:56 Zelf een bezorgtijd ingevuld en kwam netjes optijd De pokebowl was heerlijk
6 mei 2022 om 21:34 Super eten en genoeg voor de prijs..... Bezorging correct en vriendelijk!!!! Zeer de moeite waard en voor herhaling vatbaar.... Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste
30 apr 2022 om 21:41 Goed, warm en lekker eten. Ruim binnen bezorgtijd geleverd
27 apr 2022 om 21:27 Dit was de eerste keer, maar wat een lekker eten. Ook goed warm! Een aanrader.
23 apr 2022 om 19:03 Wij bestellen regelmatig bij Fuze kitchen omdat ze goed en lekker eten leveren! Ook nu weer pokébowls besteld echt super lekker, om je vingers bij af te likken!
21 apr 2022 om 20:10 Eten heerlijk lekker hier. Bezorger was zelfs eerder als de afgesproken tijd. Blikje Cola extra erbij gekregen
19 apr 2022 om 22:24 Wat heel lekker en echt een top bezorgen hele vriendelijke mevrouw die het eten kwam brengen
17 apr 2022 om 2:37 Altijd goede kwaliteit!