FUZE KITCHEN APELDOORN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 505 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FUZE Kitchen Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 20:33 Volgende keer bestel ik daar weer wat was dat lekker zeg
24 sep 2022 om 23:19 Wij zijn echt fan van deze poke bowl echt de lekkerste , altijd goed gevuld en heerlijk!
16 sep 2022 om 22:38 Superlekker en goed gevuld
14 sep 2022 om 18:57 Was weer top En goed warm
9 sep 2022 om 19:22 Lekkere poke bowl groot en super gevuld!
6 sep 2022 om 18:40 Weer heerlijk gesmaakt Kreeg ook nog iets lekkers erbij Was top Echt een aanrader
4 sep 2022 om 19:47 Was top nog lekker warm en zalig
31 aug 2022 om 20:06 Meestal ben ik heel tevreden, maar gisteren was de poké bowl niet oké. 3 stukjes garnaal en de zalm, waar ik extra voor heb betaald, ontbrak volledig. Dat ben ik niet gewend van jullie.
30 aug 2022 om 19:33 Gebracht op de gevraagde tijd. Altijd lekker ook vandaag weer genieten.
28 aug 2022 om 0:48 Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Gebeld en zonder enig probleem hebben ze mijn bestelling aangepast terwijl het eigenijk al klaar stond. Geweldige service! En super snel geleverd!
7 aug 2022 om 22:03 SnEl en lekker
27 jul 2022 om 20:46 Bezorgtijd klopte precies. Eten was lekker en het waren grote porties.